Om os

Vi går meget op i at tilbyde en meget bred kompetence hos Sadelspecialisten. Lige meget hvem du møder hos Sadelspecialisten,  kan du være sikker på at vi har fagligheden i orden. Vi efteruddanner os løbende, så vi er opdaterede med den nyeste forskning på vores område.

Kit Hollerup Hansen

Indehaver
Kit er indehaver af firmaet. Kit er uddannet fra Sadelmakeri skolan årgang 2002-2004 med svendebrev i 2005. Sadelmager Kit H. Hansen så dagens lys i 2006, og dette firma blev siden til Sadelspecialisten Aps. Kit kører ude på ruter mandag, tirsdag og onsdag og har sin faste dag på værkstedet om torsdagen.

Signe Nielsen

Fuldtidsansat
Signe har mange års erfaring med kundeservice og salg. Signe bestyrer til dagligt værkstedet og står for omstopning og tilpasning af sadler samt kundekontakt. Signe er under uddannelse som Saddle Fitter hos Society of Master Saddlers i England.

Bestil din tid i dag

Bestil din tid til sadeltjek eller sadelprøvning

Mærker

Hos Sadelspecialisten hjælper vi dig gerne med at tilpasse din egen sadel, og kan også hjælpe dig hvis du er på jagt efter en anden sadel. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af brugte og nye sadler.
Vi er kræsne når vi vælger vores sadelmærker, og de firmaer vi forhandler sadler fra er nøje udvalgt.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.