Enelektion 60 min ved Dr. Russell MacKechnie-Guire – 360grader rundt om hest og rytter

1.600,00 kr.

Denne session anbefaler vi til nye ryttere, og ryttere der vil have en grundig analyse af både hest og rytter. Der er afsat tid til evaluering af rytterens symmetri og koordination uden hest, og mulighed for måling af hest med EquiGait – objektiv gangartsanalyse. Alt dette foregår inden der rides, – hvor brikkerne sættes sammen, og den samlede vurdering laves. Du modtager objektiv gangartsanalyse af din hest, vurdering og feedback på din egen indvirkning + konstruktiv hjælp til videre træning. High speed optagelse af din ridning før og efter øvelser.
Enestående mulighed for at få en af verdens dygtigste præstationsanalytikere til at gennemgå netop dig og din hest.Session foregår først uden hest – herefter i sadlen på hest, med markører, visualize jakke og high speed kamera. Hest og rytter viser skridt, trav og galop, på lige spor og på volte, hvorefter ridningen gennemgås og analyseres på skærm i hallen. Russell gennemgår hestens bevægelse, udstyrets effekt og rytterens opstilling og indvirkning. Hele sessionen foregår i samarbejde med rytter ( og ekvipagens team – hvis de er med) og med fokus på positive målbare forbedringer. Hesten skal være opsadlet og varmet op til lektionens start. Alt foregår på engelsk. Der er mulighed for oversættelse.

Russell arbejder med ryttere på alle niveauer. Han har forsket i mange år i netop interaktionen mellem hest, sadel og rytter. Russell arbejder evidensbaseret, og har som mål at få hest og rytter til at præstere bedre, ved hjælp af korrekt opstilling, korrekt indvirkning og god form og kropsholdning hos både hest og rytter.
Se mere om Russells meget omfattende arbejde på https://www.centaurbiomechanics.co.uk/
Lektionerne foregår i Ikast. – Adressen bliver tilsendt ved bestilling.

Scroll to Top