Handelsbetingelser

Betaling

Ved køb på webshop – betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Sadelspecialisten benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Sadler indleveret til stopning/ tilpasning: Faktura fremsendes på mail, og kan enten betales inden afhentning – eller i værkstedet, kontant, mobilpay eller med Dankort/Visa

Sadelspecialisten’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Køb af sadel hos os

 

Særlige vilkår ved aftaleindgåelse af serviceydelser.

Hvis du beder os om at påbegynde serviceydelser, herunder fremstilling eller tilpasning af vare efter dine ønsker, inden 14 dage fra aftalens indgåelse, så accepterer du samtidig, at din fortrydelsesret bortfalder, som følger (se i øvrigt vores handelsvilkår):

Ved bestilling af varer, som er fremstillet eller tilpasset specifikt efter aftale, eksempelvis ved sadel tilpasset efter din hests specifikke mål, bortfalder fortrydelsesretten, når tilpasningen er påbegyndt, dog senest 14 dage efter aftalens indgåelse.

For serviceydelser bestilt hos os vil fortrydelsesfristen udløbe, når serviceydelsen er udført, dog senest 14 dage efter aftalens indgåelse.

Ved fortrydelse af serviceydelser vil du skulle betale for vores rimelige omkostninger forbundet hermed. Hvis du fortryder inden for et hverdagsdøgn af, at vi skal påbegynde opgaven, vil dette være forbundet med en omkostning på 300 kr. Dette beløb kan være større ved afbestilling efter påbegyndelse, afhængig af det allerede udførte arbejde og omkostningerne forbundet hermed. Fortrydelse tidligere end et hverdagsdøgn før påbegyndelse vil være uden omkostninger.

Leveringstid

Du skal forvente en leveringstid på 3 hverdage med GLS, hvis varen er på lager. Moms Alle priser er inkl. moms * Brugte sadler sælges efter reglerne for brugt moms (ingen fradragsret for køber). * Nye sadler og andet tilbehør er efter alm. momsregler. Forsendelsesomkostninger Fragt udgør 120,- alt inkl. Vi sender gerne til lande i EU mod betaling af GLS’ takster. Returret Varen sælges med 14 dages fuld returret gældende fra fakturadatoen.

Du har 14 dages fuld returret på alle sadler – Hvis du har fortrudt dit køb, kan du enten sende varen til os med posten eller aflevere den på værkstedet i Jelling i vores åbningstid. Varen skal være tilbage på vort lager senest den 14. dag fra faktureringsdatoen – også selv om den kommer med posten, så send et par dage før. Du skal selv stå for forsendelsen og betale portoen retur til os.

Hvis du har købt en sadel kontant i ren handel, tilbagebetaler vi varens pris inden 14 dage efter modtagelsen af varen, Husk at opgive dit kontonummer – Hvis du vil returnerer en vare, skal den være i samme stand og indpakning, som da du modtog den.

Ved forsinket tilbagelevering forbeholder vi os retten til at afvise varen. Der ydes, ud over fuld returret i 14 dage, ingen garanti på vores brugte sadler.

Du har naturligvis 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Alle vore forsendelser er forsikret under transport, så ved mistanke om transportskade, reklameres der straks til fragtmanden der leverer varen og emballagen gemmes som dokumentation overfor fragtfirmaet.

Garanti

Når de 14 dages fuld returret er udløbet, er sadlen din, og der ydes ingen garanti på sadlen. Nye sadler har den garanti som producenten giver – se den enkelte vares beskrivelse. Kunden har dog 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Hvad kan du reklamere over? Ved brugte ting skal fejl og mangler vurderes i forhold til bl.a. alder og pris. Det har også betydning, hvordan varen har været beskrevet i annoncer m.m. Der er forskel på, om en brugt sadel er omtalt som “Perfekt stand, fremtræder som ny” eller der er skrevet “lange huller i gjordstropperne, ridse i sædet, skønhedsfejl osv.

Hvis de enkelte fejl og mangler er beskrevet før købet, kan du naturligvis ikke reklamere senere. Står det udtrykkeligt, at sadlen har skøndhedsfejl, kan du ikke senere kræve at sælger betaler for udbedring dem. Du kan heller ikke reklamere over mangler/fejl, som umiddelbart kan ses ved købet, f.eks. ridser/revner / eller skæv/ujævn stopning osv. Fejl der opstår som følge af almindelig slid på sadlen, samt standen af stopningen i sadlen, er ikke omfattet af reklamationsretten, da du altid skal påregne en justering/udskiftning af stopningen i en brugt sadel.

Produktansvar

Vi gør opmærksom på at de sadler der kommer til salg hos os, kommer fra private, der ofte har pudset og rengjort tingene for at de skulle præsentere sig bedst muligt for os/dig. Vi garanterer ikke for at tingene er pudset/rengjort korrekt og med de rette plejemidler. Derfor kan det forekomme at tingene “smitter af” med læderolie/fedt/navsværte og lign. Vi anbefaler derfor at du benytter mørke eller gamle ridebukser den første tid du anvender sadlen. Sælgeren er ikke ansvarlig for skade, forvoldt af varen. Hverken på fast ejendom eller løsøre, som indtræder medens varen er i køberens besiddelse.

I intet tilfælde er sælgeren ansvarlig for driftstab, tabt fortjeneste eller andre økonomiske konsekvensstab. Køberen skal holde sælgeren skadesløs i den udstrækning, sælgeren pålægges ansvar overfor tredjemand for sådan skade og sådant tab, som sælgeren efter nærværende bestemmelser ikke er ansvarlige for overfor køberen. Sælger og køber er gensidigt forpligtet til at lade sig sagsøge ved den domstol eller voldgiftsret, som behandler erstatningskrav, der er rejst mod en af dem på grundlag af en skade eller et tab, som påstås forårsaget af varen.

Trykfejl og leveringsansvar

Vi tager forbehold for trykfejl på hele vores hjemmeside. Det betyder, at hvis du finder en vare til en pris som er skrevet forkert, er vi ikke forpligtet til at sælge til den pris. Hvis det er tilfældet vil vi dog altid kontakte dig inden vi leverer varen. Vi er ikke ansvarlige hvis en vare ikke kan leveres. Vores vare er brugte og der findes kun én af hver.

Da vi sideløbende med hjemmesiden har 3 Sadelmagere som arbejder fuldtid, vil det kunne ske at en kunde i butikken køber en vare som samtidig er tilgængelig på hjemmesiden. Kunden i værkstedet har fortrinsret til varen. Vi prøver at holde hjemmesiden opdateret hele tiden, for at undgå dette, men det er en mulig kilde til fejl – vi underretter dig naturligvis så snart en evt. fejl opdages. Det vil selvfølgelig ikke koste dig noget, hvis vi ikke kan levere.

Ændring af vilkår

Ovenstående vilkår er gældende med mindre andet er nævnt. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.sadelspecialist.dk Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Sadelspecialisten Aps. Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Sadelspecialisten Aps.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Sadelspecialist.dk ´s hjemmeside, er denne af vejledende art. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra www.sadelspecialisten.com anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS . Leveringstid max. 21 dage. Risikoen for varer købt af sadelspecialist.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Sadelspecialist.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til www.sadelspecialist.dk Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, sadelspecialist.dk har stillet dig i udsigt. Pris og betaling: I vores webshop kan du overføre penge via netbank, men bestille på siden. Ved køb i Jelling kan du betale med dankort eller kontant.

Alle priser hos Sadelspecialisten Aps eller på web-adressen www.sadelspecialist.dk – er inkl. Moms / brugt moms ordningen benyttes ved brugte varer – dvs ingen fradrag for købsmoms for køber. Vi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra fakturadato.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Scroll to Top