Sadler

Hos Sadelspecialisten bestræber vi os på at have et bredt udvalg af nye sadler på lager. Vi er kræsne når vi vælger mærker. De firmaer vi forhandler sadler fra, er nøje udvalgt for at give både hest og rytter størst komfort og de bedste forudsætninger for et godt samarbejde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er noget specielt du leder efter, men vi anbefaler at du bestiller tid til en sadelprøvning, så du kan prøve forskellige sadler.

Er du på udkig efter en ny sadel?

Bestil tid til sadelprøvning her

Adam Ellis

Walsall, UK
Adam Ellis laver sadler på mål med fokus på komfort for både hest og rytter. Han er kendt for høj kvalitet, masser af design muligheder til en fornuftig pris

Frank Baines Saddlery

Walsall, UK
Luksus sadler til hest og rytter. Topkvalitet og håndværk. Traditionelt lavet af de bedste sadelmagere, moderne design til de bedste ryttere - moderne produktion med mulighed for at designe din sadel online.

Jeremy Rudge

Walsall, UK
Jeremy Rudge laver traditionelle engelske sadler til alle discipliner, Kvaliteten er i top og du kan forvente lækkert blødt læder og flotte detaljer. Jeremy er kendt for at lave sadler du ikke vil ud af igen.

Equipe

Valdagno, Italy
Equipe står for kvalitet og øje for detaljer, med passion for at lave sadler for både hest og rytter uanset om du rider dressur eller spring.

Fairfax

Walsall, UK
Fairfax bestræber sig på at øge hestens bevægelsesfrihed og styrke kommunikationen mellem hest og rytter for at understøtte bedre resultater for ekvipagen. Dette gør de ved at teste deres produkter grundigt og videnskabeligt.

Albion

Walsall, UK
Albion har fremstillet og udviklet sadler i over 25 år. De er kendt for høj kvalitet og komfort inden for både dressur og spring.

Equiline

Trebaseleghe, IT
Italiensk elegance og stil, kombineret med erfaring og innovative løsninger giver en sadel der både er elegant og alsidig.

Kent & Masters

Walsall, UK
Kent & Masters laver standardsadler med uendelige muligheder for tilpasning. Modeller til alle typer heste. Brede, korte, markerede - til standard pris. Sadlen din hest IKKE vokser ud af.

Kentaur

Prostejov, CZ
Kvalitetssadler i mere end 25 år.
Scroll to Top