Sadeltjek

Ved et sadeltjek gennemgår vi sadel, pasform og tjekker for ubalancer og asymmetri. Vi ser sadlen både i stalden og under rytter. Du kan forvente at blive iklædt den specielle bluse med både vandret og lodret markeringsakse, der sammen med markører på sadlens bagsvidsel og hestens bagpart  giver et godt billede af hvordan hest og rytter påvirker hinanden. Vi tager hestens mål på dagen og udleverer selvfølgelig kopi af journalen, hvor det også fremgår hvilket arbejde der skal laves ved sadlen. Vi vil som oftest tage din sadel med hjem så vi kan foretage de nødvendige rettelser i værkstedet. Du kan enten vælge at hente din sadel når den er færdig, eller vi kan sende den til dig med GLS.

Ønsker du tid til sadeltjek, skal du være opmærksom på, at vi har meget travlt i øjeblikket, og er derfor nød til at begrænse antallet af nye kunder der ønsker tilpasning af egen sadel.  Vi håber dette kun er en begrænset periode. Dette gør vi for at sikre af vores eksisterende kunder fortsat kan få den service de har krav på.

Er du eksisterende kunde, kan du bestille tid til sadeltjek enten på værkstedet eller på en rute. Hvis du vil have tid på værkstedet, så ring til os på 71996830, så booker vi dig i kalenderen med det samme. Tider på værkstedet bookes fortrinsvist ind om torsdagen hvor vi har åbent 10-18.

Ønsker du tid på en rute, bedes du udfylde dette dokument og sende til os på tid@sadelspecialisten.com. Bemærk venligst at det er vigtigt at al informationen udfyldes korrekt. Når du har sendt din tidsbestilling via formularen her under, kontakter vi dig for at aftale en tid. Vi ringer fra hovednummeret 71996830 eller sender dig en email.

Hvor vil du bestille tid?

På værkstedet
På en rute

Når du har fået en tid til sadeltjek, er det vigtigt, at du er klar, når sadelmageren kommer.

Det betyder at:

  • Du og hesten er opsadlet og klar på ridebanen eller i ridehuset
  • Har din hest brug for ekstra opvarmning eller lignende, kan du med fordel gøre det, inden vi kommer, så vi har god tid til at gennemgå sadlen.
  • Efter at have set hest og sadel under rytter, skal I kunne stå et roligt sted, hvor hesten står opbundet, mens sadelmageren kigger på hest og sadel.

Vi har brug for en jævn opbindingsplads, med god plads omkring hesten, og god belysning. Vores klare anbefaling er, at sadlen tjekkes under ridning. Det betyder, at der skal være adgang til ridebane eller ridehal, så vi kan se hesten i bevægelse. Et sadeltjek tager 30-60 min. alt efter om der er tale om en ny hest eller en hest med eksisterende journal ved Sadelspecialisten.

Du får, medmindre andet er aftalt, kopi af journalen udleveret ved afslutning af besøg. Her vil stå noteret hvilket arbejde, der skal udføres på sadlen, hvilken pris der er aftalt, og hvornår arbejdet er færdigt.

Skal sadlen ikke med hjem på værkstedet, afregner vi i stalden for besøg – enten kontant eller på MobilePay. Betaling noteres på journal og faktura/kvittering fremsendes på mail.

Har du eller din hest behov for ekstra hensyn af en bestemt art, må du meget gerne give besked herom.

Vi bestræber os på at komme til aftalt tid, men heste kan være svære at planlægge efter. Derfor er den aftalte tid en ca. tid. Det betyder, at man må beregne at tiden kan variere med +/- 15 min. Rykker tiden yderligere ringer vi naturligvis til dig. Vær opmærksom på, at vi ikke kan modtage sms.

Du kan finde vores priser her og handelbetingelser her. Aflyser du inden for et hverdagsdøgn af den aftalte tid, faktureres der et administrationsgebyr på 300kr.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.