Sadelprøvning

Opmåling til ny sadel

Vi forhandler sadler fra Jeremy Rudge, Adam Ellis, Equipe, Equiline, Fairfax, Albion, Eques, Kent & Masters, Equinox og Kentaur.

Ved sadelprøvning får du en grundig vejledning for at afklare hvilken sadel der fungerer bedst for dig og din hest. Vi fylder bilen med demosadler og kommer ud til dig, så du i vante omgivelser kan afprøve de sadler du ønsker.

Når du bestiller en sadelprøvning, skal vi bruge en masse oplysninger om dig og din hest. Herunder dine ønsker til sadel ift mærke, opbygning, prisklasse mm. Det er vigtigt at du gør dig umage og tager dig tid til at tage billeder af hest og sadel, da vi bruger oplysningerne til at vurdere hvilke sadler vi skal have med, for sikre at sadelprøvningen bliver en succes.

Ønsker du tid på en rute, bedes du udfylde dette dokument og sende til os på tid@sadelspecialisten.com. Bemærk venligst at det er vigtigt at al informationen udfyldes korrekt. Når du har sendt din tidsbestilling via dokumentet, kontakter vi dig for at aftale en tid. Vi ringer fra hovednummeret 71996830 eller sender dig en mail.

Du er altid velkommen til at booke tid på værkstedet til afprøvning, vi er her hver torsdag – her er udvalget naturligvis større, og der er også mulighed for at lave visse ændringer imens du venter. Du booker tid på værkstedet ved at ringe til os på 71 99 68 30.

Hvordan foregår en sadelprøvning?
Vi starter gerne med at du rider hesten i dens nuværende udstyr først. Dette gør vi for at tale med rytteren om sadlens gode og dårlige sider, så vi kan vurdere et eventuelt problems omfang og vurdere hvad der er den bedste løsning fremadrettet. Herefter får du lov at ride i de sadler vi har med og vi har en dialog om hvad der er godt eller knap så godt ved de enkelte, for at kune spore os ind på dit behov.

Vi tager hestens mål på dagen og udleverer selvfølgelig kopi af journalen, inkl en liste over de afprøvede sadler med sadelmagerens kommentarer om pasform, og forslag til tilpasning.

En sadelprøvning tager ca. 2 timer og skal altid bookes på forhånd.

Vi anbefaler vi et budget på minimum 12.000kr. for at vi kan finde en løsning der er fuldt tilfredsstillende for dig og din hest. 

Køber du en sadel i forbindelse med sadelprøvningen er tilpasning altid med i prisen. Ved sadelprøvning på værkstedet trækker vi prisen for sadelprøvning fra sadlens pris, hvis du køber inden for 14 dage. Ved sadelprøvning på rute, gælder dette kun ved køb for over 16.000 kr.

Du kan altid se vores gældende priser her.

Hvor vil du bestille tid?

På værkstedet
På en rute

Det er meget vigtigt at informationen udfyldes og de korrekte billeder indsættes.

På den måde får du mest muligt ud af din tid med sadelmageren, da det er denne information sadelmageren bruger, når der skal pakkes sadler til dig og din hest.

Vi anbefaler et budget på min. 10.000kr. for at kunne finde den bedst mulige løsning til dig og din hest.

En sadelprøvning koster 1500kr. inkl. moms. Prisen for sadelprøvningen er gældende uanset sadelprøvningens udfald.
Vælger du at købe ny sadel hos os indenfor 14 dage af sadelprøvningen gælder følgende:

• Ved køb af brugt sadel er tilpasning inkl.
• Ved køb af ny sadel til under 10.000kr. er tilpasning inkl.
• Ved køb af ny sadel til over 10.000kr. er sadelprøvning og tilpasning inkl.
INFO OM SADLEN PÅ BILLEDERNE
Obs! Det er vigtigt, at info udfyldes, da dette er afgørende for, at sadelmageren kan vurdere, hvilke sadler, der skal tages med til sadelprøvningen
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.