Ved du reelt, hvor meget tryk du giver i tøjlen på din hest?

Vi ved det godt alle sammen, det gælder om at have blide hænder og måske du allerede har bløde og eftergivende hænder i ridningen. Vil du være helt sikker på dit tøjletryk, så book tid ved Sadelspecialisten og få en helt konkret måling på dit tøjletryk.

Ipos tøjletryk er til alle – uanset om du nyder en tur i skoven eller på et professionelt plan. Ipos er en rigtig god hjælp til alle ryttere. Ipos måler dit tøjletryk, om der er symmetri i i trykket og kontakten. Ipos hjælper dig med at kommunikere endnu bedre med din hest, giver dig en forståelse for egen styrke og udfordringer i tøjlekontakten, helt ned i analytiske detaljer.

Teknikken bag Ipos:

Ipos består af 2 sensorer, som sættes mellem bidringerene og tøjlerne i hver sin side. Alt data fra disse to sensorer sendes trådløst til Ipos Appen, hvor Sadelspecialisten giver dig resultaterne af analysen.

Optimer din egen træning; Er der udfordringer med tøjlekontakt, symmetri eller hjælperne? Alt data fra tøjlesensorerne er objektivt og giver indsigt i, hvor løsningen måske kan findes.

Du kan sætte personlige mål, spore dine fremskridt.

Et fantastisk værktøj der hjælper dig og din hest, samt optimerer jeres kommunikation sammen.

Sådan sidder Ipos tøjletryk på tøjlen
Ipos tøjlemåler
Scroll to Top