Performance optimering

Ekvipage Analyse

Har din hest svært ved at runde sig på den ene volte? Føles din ene stigbøjle altid længere end den anden? Er galop meget nemmere på den ene volte?

Hos Sadelspecialisten har vi en bred værktøjskasse til at hjælpe ekvipager med forskellige udfordringer. Ved hjælp af den nyeste teknologi og objektive analyser og vores samarbejdspartnere, ønsker vi at klæde rytteren på til målrettet at arbejde med at forbedre ekvipagens præstation og at implementere holdbare løsninger.

Det kan være svært for rytteren at vide hvordan en lille skævhed, en spændt muskel eller et for kort pandebånd påvirker hesten. Vi tager udgangspunkt i de videnskabelige undersøgelser, der er foretaget om både rytterens og udstyrets indvirkning på hesten og med hjælp fra forskellige værktøjer og videoanalyser, kigger vi på optimering af ekvipagens præstation og samarbejde.

Vi har mulighed for at inddrage vores samarbejdspartnere. Dette giver mulighed for at skræddersy et forløb med træning af rytteren og opfølgning med målinger af hele ekvipagen. Vi ønsker at klæde rytteren på til at arbejde målrettet med at forbedre ekvipagens præstation og at implementere holdbare løsninger.

Scroll to Top