Hvor vil du bestille tid?

På værkstedet
På en rute

Det er meget vigtigt at informationen udfyldes og de korrekte billeder indsættes.

På den måde får du mest muligt ud af din tid med sadelmageren, da det er denne information sadelmageren bruger, når der skal pakkes sadler til dig og din hest.

Prisen for sadelprøvningen er gældende uanset sadelprøvningens udfald. Vælger du at købe ny sadel hos os indenfor 14 dage af sadelprøvningen gælder følgende:

Køber du en sadel i forbindelse med sadelprøvningen er tilpasning altid med i prisen. Ved sadelprøvning på værkstedet trækker vi prisen for sadelprøvning fra sadlens pris, hvis du køber inden for 14 dage. Ved sadelprøvning på rute, gælder dette kun ved køb for over 16.000 kr. Du har desuden mulighed for at indlevere sadlen til efterfyldning på værkstedet, helt uden beregning. Dette er gældende 3 måneder fra fakturadato, hvis ikke andet er aftalt.

For bedst at kunne pakke det rigtige udvalg, har vi brug for følgende oplysninger:

Det gør ikke noget at sadlen ikke passer – vi bruger billederne til at vurdere længde og bredde – så vi har det rigtige udvalg med – derfor vigtigt.

INFO OM SADLEN PÅ BILLEDERNE

Obs! Det er vigtigt, at info udfyldes, da dette er afgørende for, at sadelmageren kan vurdere, hvilke sadler, der skal tages med til sadelprøvningen

Scroll to Top