3-in-1 Training Breastplate. Træningsfortøj til træning af opstilling og rolig hånd

1.475,00 kr.

3-in-1 training breastplate har allerede hjulpet mange ryttere over hele verden, på alle niveauer. Fra træning af rytterens balance i letridning, til at hjælpe rytteren med at etablere en correct og direkte kontakt til hestens mund. Dette træningsredskab hjælper ryttere og heste med at løse mange problemer, med kun 1 stk udstyr.

T-håndtaget sidder fast i fortøjet, og begrænser rytterens mulighed for at trække bagud i tøjlen – samtidig med at der åbnes en lige linie imellem rytterens albue og biddet. Dette hjælper til en blødere albue og mere afslappet forbindelse.

En mulighed for at give hesten mere tillid til hånden, da hånden med denne tøjle, bliver stabil – og ikke bevæger sig bagud.

Dette produkt bruger ikke at tilføre ekstra ubehag til hesten, det er ikke et quick-fix der tvinger hestens hoved i en låst position, men istedet hjælper rytteren til at finde den korrekte balance og følelse af kontakt på biddet.

En hjælp til rytteren der:

Ønsker at aflære hænder der bliver for brede, og trækker bagud for at trække hestens hoved ned

Bruger tøjlen til balance

Får taget hårdt i tøjlen efter springet

Trækker i indvendige for at dreje

Stive låste albuer

Correct Connect’s™ 3-in-1 breastplate kombinerer lækkert læderhåndværk med praktisk funktionalitet – Fortøjet kan bruges, ja – som et almindeligt fortøj. Med hals rem hvis rytteren har brug for ekstra sikkerhed, fx i terrænet. Eller med den unikke tøjle med T-stykket. Den justerbare læderstrop og det elastiske fortøj, monteres i sadlens D.-ring, For god stabilitet af sadlen og fuld frihed til skulderen.  ( Har din sadel ikke en D – ring, eller er du i tvivl om holdbarheden, har vi også en løsning til det)

Sådan måler du op til dit fortøj:

Brug et målebånd og mål fra D-ring til D-ring rundt om hestens front. Målet må gerne være lidt løst, da fortøjet ikke skal sidde stramt, og hjælpe tøjlen ikke skal sidde for lavt

Pony:  102cm-124.5cm

Full:  102cm-158cm

Extra full:  147cm-168cm

  • Gummi besat læderrem der overholder FEI regler om “neck-strap”.
  • Mulighed for at påsætte running martingale.
  • Fuldt justerbare T-grip tøjler ( der også kan afmonteres, så fortøjet kan bruges uden) – Hjælper rytteren med korrekt og stabil håndposition – og forståelse af følelsen af en hest der bevæger sig fremad til biddet. Ikke biddet bagud. – Fantastisk til både spring og dressur!
  • Fåes i sort og brun
  • Varm gerne hesten op inden i en løs og lang ramme
  • Få gerne hjælp til brug, ved opstart.

Mulighed for at prøve fortøjet på din egen hest på værkstedet – og også mulighed for vejledning. Kontakt os for tid

 

Scroll to Top