Foredrag – Hvad siger forskningen om trenser og trensetilpasning? Lørdag d. 14.10.2023 KL 18.00 Kongevej 32a, 8752 Østbirk.

300,00 kr.

Earlybird rabat til og med mandag d. 4.9.2023

Hvor: Vestbirk efterskole ( Ridehallen) Kongevej 32A, 8752 Østbirk.

Hvornår: Lørdag d. 14.oktober kl 18.00 – til ca 21.30

Foredraget er på engelsk.  – Der er  mulighed for at stille spørgsmål på dansk – og hjælp til oversættelse, men hele foredraget oversættes ikke.

Er du også forvirret ift hvilken type trense du skal bruge på din hest? Om alle de påstande der flyver rundt i forhold til stram næserem, løs næserem, ingen næsterem. Alt skal spændes op, eller strammes – Den nyeste model af trense, nu mere hestevenlig … eller er den?

Det er utroligt komplekst at ride med trense og bid. Rigtig meget spiller ind, og det rigtige valg af udstyr afhænger af ridestil, niveau og hestens anatomi.. m.m

Aftenens forelæser er Dr. Russell MacKechnie-Guire. Han har netop offentliggjort nye forskningsprojekter om bl.a næseremme, blink rate og øjentemperatur. Han vil i løbet af aftenen præsentere det forskning der er lavet ( han var selv en af drivkrafterne bag et stort studie i 2007, der kiggede på kæbeled, næsebåndstryk mm. ) og sammenholde det med det nyeste forskning.

Foredraget henvender sig til alle der er interesseret i ridning, hestevelfærd og udstyr. – på alle niveauer. Det er et “ikke-religiøst” foredrag. Det vil sige at der bliver ikke fremlagt endelige sandheder, men givet et grundigt indblik i, hvad vi med sikkerhed kan sige på nuværende tidspunkt. Hvad vi skal passe på med ift vores heste og udstyr, og hvilke område vi stadig ved for lidt om – og hvad der derfor bliver forsket i både nu, og forhåbentlig i fremtiden. Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

Læs mere om Dr. Russell MacKechnie-Guire her:

https://www.centaurbiomechanics.co.uk/about/

Du modtager faktura på mail efter bestilling/betaling på webshoppen. Denne er din billet.

Begrænset antal pladser

 

Ikke på lager

Scroll to Top